неделя, 27 февруари 2011 г.

Красивата Bianca Balti

Красивата Bianca Balti за Blanco.
Модел: Bianca Balti
'Hunter & Gatti'
2011















Зад благозвучното име Бианка Балти стои една истински красива жена.
Не модел с кукленско лице и момичешко излъчване, а Истинска жена с онзи класически фатален чар, който подкосява краката, порозовява бузите и други подобни.
На всичкото отгоре е синеока, с дълги кестеняви коси, а от плътните й устни се сипе поетична италианска реч.
Родена е на 19 март 1984 година в Лоди, Италия. Баща й е италианец, майка и е от Азербайджан. Очевидно визията й за пореден път доказва, че децата от смесени бракове се превръщат в необикновено привлекателни същества.
Всъщност, преди да стане известна, Бианка се сблъсква с неодобрението на много модни агенции. Защото била прекалено обикновена. Ние пък си мислим, че хубавите неща се случват бавно, а и понякога е трудно да оцениш истинското.
Грешката е поправена, когато моден агент я забелязва в супермаркета, в който работи преди години.
И от този миг успехът не пуска ръката й, образно казано.
Дебютът й на подиума е през есента на 2004 на ревюта на Dolce & Gabbana, Costume National, Miu Miu, Hermès и Lanvin в Милано и Париж.
Какво следва ли? Главозамайващи корици, фотосесии и рекламни кампании за L’Officiel, Victoria's Secret, Playboy, Revlon, DKNY, Numero, Mango, Paco Rabanne (Black XS), La Perla, Vogue, Harper's Bazaar, Allure и т.н.
Но не само успехите в модата я правят жената, която е. Красавицата е щастливо омъжена за италиански фотограф, като наскоро от брака им се роди момиченцето Матилде. Похвално е как успява да съчетае кариера с майчинство и брак.
Е, поне така изглежда отстрани...
източник текст





2 коментара:

Анонимен каза...

Хубава е !!!

Анонимен каза...

интересно и красиво

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-------------