петък, 8 октомври 2010 г.

Най-горещите нощни клубове за 2010-та


Дъблинският Lillie’s Bordello вероятно е най-модерният и елитен клуб в цяла Ирландия. Мястото привлича звезди от световна класа, както и местни милионери, а в Jersey Lil’s (специалната стая) се влиза само с платинена членска карта.


LUX, Лисабон, е собственост на Джон Малкович. От време на време там идват Камерън Диаз и Принс. Гостите се вихрят на поп музика върху огромен дансинг. На долния етаж е мястото за алтернатив феновете. На терасата на покрива пък всеки позапотен може да си вземе глътка свеж въздух. 


Favela в Сидни е ексклузивен клуб, бар и ресторант с бразилско барбекю, открита тераса и нощен клуб. 


 В Carpe Diem, Хвар, Хърватия, гостите започват със сърезцаване на зализа, а след това се отдават на диви танци под звездите. 


 Salotto 42 в Рим е разположен точно срещу храм от 2-ри век. Уютен и модерен, изпълнен с кадифе и шарки зебра – това е изборът на всички звезди от модната сцена за късно питие. 


Caprice на о. Миконос е открит бар. Гостите се наслаждават на романтични залези на чаша разхладителни коктейли. С падането на нощта идва и партито. 


Le Yacht Club в Сейнт Барт (Франция) е най-горещото място по време на високия сезон. Мястото първо е ранен, шикозен клуб за по питие, а в по-късните часове започва и купонът. 

  
Bed Supperclub, Банкок: първо вечеря без обувки (защото е в леглото), а след обилната храна – малко движение на дансинга. Клубът се е превърнал в истинска туристическа атракция. 


0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-------------