понеделник, 10 октомври 2011 г.

Michael Bublé


Мемоарите на Michael Bublé ще излязат в специално издание през октомври тази година, като в тях ще има ексклузивни за книгата фотографии на певеца.


Така милионите верни фенове на Майкъл Бубле по света ще имат уникалната възможност да се докоснат до личния свят на своя любимец и да усетят какво е всъщност да си Майкъл Бубле.

Страниците на мемоарите му ще съдържат информация, която дава достъп на читателя до непознати и скрити страни от живота на Бубле, като в същото време ще са наситени с типичния за него чар и чувство за хумор.


Арт директор на проекта е Дийн Фриймън (Dean Freeman), който е работил по бестселъри като автобиографията на Дейвид Бекъм – “Моята истина”, а издателката къща ще бъде Transworld Publishers.

Преди да излезе очакваната първа официална книга от Майкъл Бубле през есента, канадецът ще зарадва феновете си с поредната серия концерти от турнето в подкрепа на последния му албум Crazy Love и специалното двойно издание Crazy Love – Hollywood Edition.


Бубле ще изнася концерти в САЩ до края на юни и след това, от 5-ти август, ще се завърне за няколко участия на родна земя.

Канадската суперзвезда е сред най-популярните съвременни изпълнители в света, продал над 35 милиона копия от албумите си, носител на две награди Грами и множество награди Juno.

Постига световен успех с албума It's Time (2005), а следващият - Call Me Irresponsible (2007) дори надминава предходните резултати в класациите.

През 2010 пък влезе в десетката на най-печелившите концертиращи музиканти в света, според класация на списание Форбс.
Michael Bublé has signed a deal to publish his first memoir.

Transworld Publishers has acquired the world rights for the illustrated book, titled Michael Bublé: Onstage, Offstage, which will have creative direction and photography from Dean Freeman.

Freeman has previously worked on David Beckham's My World and JLS: Our Story So Far.

The book will be released on October 13.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
-------------